Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It's possible to move my base from dead server to new one without starting from 0%?
Author Message
SaberSun97 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: May 2017
Post: #1
It's possible to move my base from dead server to new one without starting from 0%?
Hello all!

I apologize If I repeat the question but I need help with it so let's get to it directly so I have account on C&C Tiberium Alliances connected to this EA Account I post this question from, but my base stucked on server World 98 (Europe) which that server doesn't exist (not sure) but it's surely empty so my question is can I move this base without starting from 0% to another server (specifically Tiberian 25 (Europe)? Thanks in advance.

Best regards,
FlameLiran.
11-05-2017 12:40 PM
 Search   Quote 
gamerdruid Offline
Community Moderator
*****

Posts: 1,028
Joined: Jun 2012
Post: #2
RE: It's possible to move my base from dead server to new one without starting from 0%?
Short answer - No

Long answer - we want the feature.

Disclaimer:

I am not an employee of EA/Envision and the views expressed are my own.

If I reply in any other language than English then it is a Google translation Smile
11-05-2017 01:06 PM
 Search   Quote 
SaberSun97 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: May 2017
Post: #3
RE: It's possible to move my base from dead server to new one without starting from 0%?
(11-05-2017 01:06 PM)gamerdruid Wrote:  Short answer - No

Long answer - we want the feature.

Thanks for quick reply tho Smile
11-05-2017 01:27 PM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)