Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spawning a base
Author Message
amiguy Offline
Junior Member
**

Posts: 49
Joined: Sep 2012
Post: #1
Spawning a base
rhiordd How many spaces can you respawn a new base from the bases you already have.
24-03-2017 11:51 PM
 Search   Quote 
Disturbed71 Offline
Super Community Moderator
******

Posts: 708
Joined: Aug 2013
Post: #2
RE: Spawning a base
If i understand you right and give you a quick help 40 fields, if the base was down.

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative.
Look in my face, stare in my soul, i begin to stupify
[Image: disturbedsignaturbild_1.jpg]
"My Brothers, My Sisters, My Blood - Liberate your Mind"
25-03-2017 12:49 PM
 Search   Quote 
Sorrowman1984 Offline
Member
***

Posts: 65
Joined: Mar 2014
Post: #3
RE: Spawning a base
he didnt mean a dead base , he asked for a new base...the answer is 20 fields and the CY must be 100% energy, if its damaged then you cant found a new base
29-03-2017 01:49 AM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)