Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
basescanner not reporting properly on world-92
Author Message
SaltNPepper11 Offline
Member
***

Posts: 71
Joined: Mar 2014
Post: #1
basescanner not reporting properly on world-92
Hi all,
I'm running w/ Center Driven CNC TA script collection and running w/ basescanner 1.8.5 version. I'm running on Chrome

I know that this is an external script, but thought i'd through this out to the forum first before trying to notify the script designer.

I've noticed for atleast 2-3 months now that basescanner is not accurately reporting the correct number of Forgotten Bases/Camps/OutPosts within its radius around any base of mine.
This has nothing to do with me moving a particular base of mine or not.
I have disabled TA script collection, flushed cashe and cookies, to no avail.
Problem still persists.
Has anyone else noticed this effect on any other worlds.
I play other worlds and it seems to be reporting the number of findings correctly (from what i can tell).
Thanks,
08-01-2017 03:09 AM
 Search   Quote 
SaltNPepper11 Offline
Member
***

Posts: 71
Joined: Mar 2014
Post: #2
RE: basescanner not reporting properly on world-92
Hi me,
Ok, looks like I solved this myself.
I had to change the 'CP limit' button to the max CP.
That allows basescanner to search it's max CP lvl away from your base.
I didn't know that.
OK, problem solved.
Thanks,
12-01-2017 06:20 AM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: