Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cheat-Script
Author Message
leo7044 Offline
Tech-Freak
*****

Posts: 1,738
Joined: Feb 2013
Post: #1
Cheat-Script
Code:
var bases = ClientLib.Data.MainData.GetInstance().get_Cities().get_AllCities().d;
for (var key in bases)
{
  var BaseId = bases[key].get_Id();
  qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setlevelbasepte " + BaseId + " 65");
  qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setleveldefensepte " + BaseId + " 65");
  qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setleveloffensepte " + BaseId + " 65");
  qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat repairallpte " + BaseId + " 65");
}
qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat resetmovecooldownpte");
qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setrp 1000000000000000");
qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setcredits 100000000000000");
qx.core.Init.getApplication().getChat().getChatWidget().send("/cheat setcommandpoints 9999");

Today we have cheats on PTE1. Just copy the code in the console (F12) and all your bases, offs and defs are on 65. Additionally you have 1B Cash und RPs, 9.999 CPs and your bases will be repaired and your basemove-time will be resettet - I wish fun.

If you don't trust me - make it base after base Big Grin
http://www.leo7044.lima-city.de/scripts/b3795f8a261b95481f5e98fc3b83e953/CheatPTE.user.js

I automated some cheats (for PTE-Vet) in a script. Cheats for repair buildings, defense and offense and move bases are now automated. If you notice problems... comment in that thread.

YouTube: https://www.youtube.com/user/LEOBRB7044
Email: cc.ta.leo7044@gmail.com
[Image: vit5Qpt.png]
(This post was last modified: 06-12-2016 08:41 AM by leo7044.)
05-12-2016 11:42 AM
 Visit this user's website   Search   Quote 
Zocom7 Offline
Senior Member
****

Posts: 257
Joined: Feb 2012
Post: #2
RE: Cheat-"Script"
I do not know how to do it in the console. Does it work for both Firefox and Chrome?
06-12-2016 05:13 AM
 Search   Quote 
leo7044 Offline
Tech-Freak
*****

Posts: 1,738
Joined: Feb 2013
Post: #3
RE: Cheat-"Script"
(06-12-2016 05:13 AM)Zocom7 Wrote:  I do not know how to do it in the console. Does it work for both Firefox and Chrome?

Yes, it works for both browsers, but with the Script you can install it like every other script. Wink

YouTube: https://www.youtube.com/user/LEOBRB7044
Email: cc.ta.leo7044@gmail.com
[Image: vit5Qpt.png]
(This post was last modified: 06-12-2016 08:42 AM by leo7044.)
06-12-2016 08:41 AM
 Visit this user's website   Search   Quote 
mrbuncai Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jul 2016
Post: #4
RE: Cheat-Script
seems like the only cp ,moving rec,and rt are working.
the rest arent.
i try both the code and the scripts and the only working is what i mention.
11-01-2017 04:04 PM
 Search   Quote 
gamerdruid Offline
Community Moderator
*****

Posts: 940
Joined: Jun 2012
Post: #5
RE: Cheat-Script
Yes, the only cheats are the 3 cheats - they've been given as a 'Christmas' thank you by the dev team for work over the year. With others the fun and competition wouldn't be there.

Disclaimer:

I am not an employee of EA/Envision and the views expressed are my own.

If I reply in any other language than English then it is a Google translation Smile
11-01-2017 06:15 PM
 Search   Quote 
bigggbosssz Offline
Member
***

Posts: 69
Joined: Feb 2013
Post: #6
RE: Cheat-Script
mission accomplished we killed fortress in 44 days
thanks for the fun and the 3 cheats
31-01-2017 12:16 PM
 Search   Quote 
NEFRONTHEONE Offline
Member
***

Posts: 225
Joined: Mar 2013
Post: #7
RE: Cheat-Script
(31-01-2017 12:16 PM)bigggbosssz Wrote:  mission accomplished we killed fortress in 44 days
thanks for the fun and the 3 cheats

+1
01-02-2017 11:45 AM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)