Thread Rating:
  • 3 Votes - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16.4 Feature Preview
Author Message
sico53v2 Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Nov 2014
Post: #31
RE: 16.4 Feature Preview
great patch! lost 5000 cp though.
29-08-2016 07:02 PM
 Search   Quote 
Zeboratan Offline
Junior Member
**

Posts: 24
Joined: Sep 2012
Post: #32
RE: 16.4 Feature Preview
(22-07-2016 02:21 PM)rhiordd Wrote:  Repair Time Change[/b]
The unit repair efficiency modifier is changed from 1.09 to 1.12. This will impact your repair costs in the later game. We want to give you a lot more repair time in the slower and later stages of the game. On a level 50 scale, you will have significant more repair time available as before and will be able to drive at least three times more attacks than today. We will get rid of the flawless long waiting times as wanted by the community for a very long time.

And for Lvl 60, it's 5 times less repair time, and for 65 it's 5.7 TIMES less repair time charge.
Meaning I can lunch any attacks blindfolded and still have plenty repair time with my 12h stock at the end of the day. What's the point of the game anymore ???

You can remove the game simulator as it has no purpose any more, maybe some bugs will go with it ...


http://hpics.li/1bf5d7b
(This post was last modified: 29-08-2016 08:50 PM by Zeboratan.)
29-08-2016 08:49 PM
 Search   Quote 
gamerdruid Offline
Community Moderator
*****

Posts: 1,028
Joined: Jun 2012
Post: #33
RE: 16.4 Feature Preview
(29-08-2016 07:02 PM)sico53v2 Wrote:  great patch! lost 5000 cp though.
As per Rhiordd's statements in other threads, you've not 'Lost 5000cp' - you still have the cp you just can't see the amount you have if it's over capacity. It is also reducing as you use the cp even though you can't see the changes. This is evidenced when you drop to below the 100cp cap limit through use of the cp on attacking.

Disclaimer:

I am not an employee of EA/Envision and the views expressed are my own.

If I reply in any other language than English then it is a Google translation Smile
29-08-2016 11:13 PM
 Search   Quote 
beer_op_de_weg Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Feb 2014
Post: #34
RE: 16.4 Feature Preview / im done!
But now for real, im playing @ W103 and disapointed!

Were haveing a big fight against whole world 103.
We were strong enough to keep poi's and have fun.
As far as i see, 60-70% of us are dead now with the new patch!

The enemy didnt killed us, EA did!

Im thinking really to stop this game / dont put any €/$ in it!
(im good for €35,- a month = amost every month a new game! 2 years now!)

Ill use my 74! (wtf!) attacks on the enemy, because ill stilll heve the RT. But what for? The ballance is off!

Time for a new word / another non EA game?

Greetz, Need more Beer!
29-08-2016 11:42 PM
 Search   Quote 
sico53v2 Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Nov 2014
Post: #35
RE: 16.4 Feature Preview
(29-08-2016 11:13 PM)gamerdruid Wrote:  
(29-08-2016 07:02 PM)sico53v2 Wrote:  great patch! lost 5000 cp though.
As per Rhiordd's statements in other threads, you've not 'Lost 5000cp' - you still have the cp you just can't see the amount you have if it's over capacity. It is also reducing as you use the cp even though you can't see the changes. This is evidenced when you drop to below the 100cp cap limit through use of the cp on attacking.

thanks! I didnt know there was another thread about the CP issue.
30-08-2016 12:46 AM
 Search   Quote 
kramerit Offline
Junior Member
**

Posts: 33
Joined: Feb 2014
Post: #36
RE: 16.4 Feature Preview
I just lost all my CP i saved up had 1000 cp for 7 days and tonight its all gone
I need help with this as now i am screwed big time
World 55 Lodit 44 SE sector august 29[/u]
30-08-2016 04:01 AM
 Search   Quote 
Disturbed71 Offline
Super Community Moderator
******

Posts: 708
Joined: Aug 2013
Post: #37
RE: 16.4 Feature Preview
Good Morning kramerit,

here the Thread about cp.

http://forum.alliances.commandandconquer...#pid231968

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative.
Look in my face, stare in my soul, i begin to stupify
[Image: disturbedsignaturbild_1.jpg]
"My Brothers, My Sisters, My Blood - Liberate your Mind"
30-08-2016 05:33 AM
 Search   Quote 
NEFRONTHEONE Offline
Member
***

Posts: 233
Joined: Mar 2013
Post: #38
RE: 16.4 Feature Preview
After the update in Mundo8 (Spain) today (a few minutes ago) a new button appears at the bottom of bases:

http://prntscr.com/cc0so3

"Reserve spot" The text is in english (not translated) and I'm using the spanish interface

But using another player the button is different:

http://prntscr.com/cc0u5c

"tnf:region reserve" in english too but too similar to a experimental option.

Is this a bug? A new option?

If this option is a marked for reserve a layout base coords, why have different names in same button?

Thank you so much !

Regards, NEFRON.
(This post was last modified: 30-08-2016 11:50 AM by NEFRONTHEONE.)
30-08-2016 10:51 AM
 Search   Quote 
rhiordd Offline
Producer
*******

Posts: 2,997
Joined: Dec 2011
Post: #39
RE: 16.4 Feature Preview
"tnf" means "text not found" its indeed a bug, it is missing the translation for the Button. Thanks for reporting this issue, we will correct the translations with the next update.

30-08-2016 04:03 PM
 Search   Quote 
NEFRONTHEONE Offline
Member
***

Posts: 233
Joined: Mar 2013
Post: #40
RE: 16.4 Feature Preview
(30-08-2016 04:03 PM)rhiordd Wrote:  "tnf" means "text not found" its indeed a bug, it is missing the translation for the Button. Thanks for reporting this issue, we will correct the translations with the next update.

tnf = text (or translation) not found

I changed two times language settings from spanish to english and then back to spanish with two different players in Mundo8 Spain.

One player from GDI side use text in english "Reserve Spot"

The other player from NOD side use tnf "tnf:region reserve"

I will try with others players soon.

Regards, NEFRON.
(30-08-2016 04:29 PM)NEFRONTHEONE Wrote:  
(30-08-2016 04:03 PM)rhiordd Wrote:  "tnf" means "text not found" its indeed a bug, it is missing the translation for the Button. Thanks for reporting this issue, we will correct the translations with the next update.

tnf = text (or translation) not found

I changed two times language settings from spanish to english and then back to spanish with two different players in Mundo8 Spain.

One player from GDI side use text in english "Reserve Spot"

The other player from NOD side use tnf "tnf:region reserve"

I will try with others players soon.

Regards, NEFRON.

I'm so crazy...

One player from GDI faction (me) use text in english "Reserve spot"

Three other player from NOD faction and one from GDI faction use tnf "tnf:region reserve"

All using chrome ultimate version and spanish language interface.
(This post was last modified: 30-08-2016 04:37 PM by NEFRONTHEONE.)
30-08-2016 04:29 PM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)