Thread Rating:
  • 2 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
how do you pause the game?
Author Message
abombdefcom1 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: May 2016
Post: #1
how do you pause the game?
how do you pause the game??

Update: October 2016

Ha Ha. I was sooooo new. Go ahead and laugh. I was being demolished by a level 2 attacker!
(This post was last modified: 13-10-2016 10:43 PM by abombdefcom1.)
25-05-2016 11:45 AM
 Search   Quote 
MoshicVargur Offline
Magnum Opus
*****

Posts: 2,076
Joined: Oct 2013
Post: #2
RE: how do you pause the game?
You stop logging in.

Níᴜ ᴍᴀɴ ᴇᴋ ʜᴇɪᴍᴀ, ɴíᴜ íᴠɪðᴊᴜʀ, ᴍᴊöᴛᴠɪð ᴍæʀᴀɴ, ғʏʀ ᴍᴏʟᴅ ɴᴇðᴀɴ.
[Image: br54D65.gif]
25-05-2016 12:36 PM
 Visit this user's website   Search   Quote 
HOPE1134 Offline
Veteran Lurker
****

Posts: 315
Joined: Jan 2012
Post: #3
RE: how do you pause the game?
Press the escape button

[Image: vaWaz85.png]
Join C&C Paradise at ModDB: C&C Paradise
Tumblr: Reporting from New Eden
25-05-2016 09:20 PM
 Search   Quote 
Eefenuxi Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Sep 2016
Post: #4
RE: how do you pause the game?
I thought all use the esc button. It's just that if you play on the network - to pause, you'd better not.
04-09-2016 05:04 PM
 Search   Quote 
gamerdruid Offline
Community Moderator
*****

Posts: 1,028
Joined: Jun 2012
Post: #5
RE: how do you pause the game?
Apart from the current issues, the game runs 24/7 so you can't 'pause' the game it continues to run even if you aren't logged in.

Disclaimer:

I am not an employee of EA/Envision and the views expressed are my own.

If I reply in any other language than English then it is a Google translation Smile
04-09-2016 05:51 PM
 Search   Quote 
KleizerEck Offline
Junior Member
**

Posts: 24
Joined: Jul 2014
Post: #6
RE: how do you pause the game?
Servidor Mundial Championship com erro a 4 dias , Erro 325

Server Error in '/325' Application.

Sem acesso

Fora do ar (off line):

http://prnt.sc/ce1f8i
04-09-2016 10:51 PM
 Search   Quote 
HOPE1134 Offline
Veteran Lurker
****

Posts: 315
Joined: Jan 2012
Post: #7
RE: how do you pause the game?
They just post where ever without even reading.

[Image: vaWaz85.png]
Join C&C Paradise at ModDB: C&C Paradise
Tumblr: Reporting from New Eden
05-09-2016 01:50 AM
 Search   Quote 
Iamgout Offline
Member
***

Posts: 50
Joined: Oct 2015
Post: #8
RE: how do you pause the game?
the game pauses every time you get out of your chair and walk/run to the bathroom.***
the game will not unpause until you wash your hands for at least 20 seconds.



*** sorry, but the game is not fooled by a pee-jar at your computer. if game detects use of a pee-jar, the game first corrupts the firmware on the harddrive and then on the motherboard, followed by crashing the operating system.
05-09-2016 08:14 AM
 Search   Quote 
gamerdruid Offline
Community Moderator
*****

Posts: 1,028
Joined: Jun 2012
Post: #9
RE: how do you pause the game?
(05-09-2016 08:14 AM)Iamgout Wrote:  the game pauses every time you get out of your chair and walk/run to the bathroom.***
the game will not unpause until you wash your hands for at least 20 seconds.



*** sorry, but the game is not fooled by a pee-jar at your computer. if game detects use of a pee-jar, the game first corrupts the firmware on the harddrive and then on the motherboard, followed by crashing the operating system.

If only it were true! Smile

Disclaimer:

I am not an employee of EA/Envision and the views expressed are my own.

If I reply in any other language than English then it is a Google translation Smile
05-09-2016 10:56 AM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: