Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TACS update
Author Message
KRS_LAN Offline
Senior Member
****

Posts: 482
Joined: Apr 2012
Post: #1
TACS update
Update 22/01 (v3.14b) - Empty simulation issue fixed.

Update 23/01 (v3.21b) - Added stats showing resources gained from an attack (as requested by the_travisty). Can be disabled from options if you have no need for it.

Update 25/01 (v3.24b) - Fix for "Mark Saved Targets" + added missing German translations courtesy of sebb912

Update 29/01 (v3.25b) - Romanian translations courtesy of MoshicVargur

Update 29/01 (v3.26b) - TACS language will match the players chosen in-game language if translations are available.

Update 30/01 (v3.41b) - New feature: Resource Layout Window - Because I'm too lazy to scan all the time this will help me keep an eye out for good layouts I might otherwise miss. Hope you guys find it useful. If not, it can be disabled in options Tongue

[Image: u5PRXyW.png]

[Image: R68BbSE.jpg]
cncscripts.com
(This post was last modified: 30-01-2016 06:40 PM by KRS_LAN.)
19-01-2016 07:49 AM
 Visit this user's website   Search   Quote 
sebb912 Offline
Master of Disaster xD
***

Posts: 102
Joined: May 2012
Post: #2
RE: TACS update
Thanks KRS_L for the nice Update.

Without you the finest Scripts of that game will not exist anymore.
19-01-2016 08:34 AM
 Search   Quote 
rhiordd Offline
Producer
*******

Posts: 3,004
Joined: Dec 2011
Post: #3
RE: TACS update
Awesome KRS_LAN - Thanks a ton! I am sure a lot of people will love you for that.. Smile

19-01-2016 10:55 AM
 Search   Quote 
Sentry43 Offline
One day at a time
*****

Posts: 1,550
Joined: May 2012
Post: #4
RE: TACS update
Great work KRS_L. Again your efforts are greatly appreciated.
19-01-2016 12:03 PM
 Search   Quote 
keno2012 Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Dec 2014
Post: #5
RE: TACS update
Yeah, he is much beter then you EA. Yours every upgrade ruin game and community need to fix yours s**t.
19-01-2016 12:11 PM
 Search   Quote 
Mindsett99 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Oct 2014
Post: #6
RE: TACS update
Thanks for your continued efforts. I wouldn't play the game without your sim.
Thanks!!
19-01-2016 04:06 PM
 Search   Quote 
shawshi Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Apr 2012
Post: #7
RE: TACS update
Thanks for the update
19-01-2016 04:13 PM
 Search   Quote 
Christian17300 Offline
Senior Member
****

Posts: 255
Joined: Jul 2012
Post: #8
RE: TACS update
Merci pour la mise à jour, KRS_LAN.

good

best regards,

+++++++++++
20-01-2016 12:08 AM
 Search   Quote 
Witta1933 Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: May 2013
Post: #9
RE: TACS update
Still sucks. Refresh goes to simulate. Must hit simulate to go back to access go back to setup. Must hit unlock 4 times to attack. and of course does not return to report and must reload world. Don't you try thing out before updating? And yes i cleared the cache and reloaded everything.
20-01-2016 12:21 AM
 Search   Quote 
RAYRON1946 Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Nov 2013
Post: #10
RE: TACS update
After attack I now get a scrolling screen. No Report what I have got from the attack. and have to reload Game to mount a 2nd attack.Angry

PLEASE CAN WE HAVE THE OLD TACS up and Running like it was.
20-01-2016 12:53 AM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)