Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15.4 Patchnotes
Author Message
net-man Offline
Junior Member
**

Posts: 11
Joined: Nov 2012
Post: #21
RE: 15.4 Patchnotes
thank you EA. TACS no longer working on world 50, game unplayable on all worlds after 15.4
(This post was last modified: 08-12-2015 04:14 PM by net-man.)
08-12-2015 04:06 PM
 Search   Quote 
BobConrad Offline
Junior Member
**

Posts: 14
Joined: Jun 2013
Post: #22
RE: 15.4 Patchnotes
Is the TAC 3 battle simulator now not working.

Please advise if 15.4 renders it it useless.

Ready to start a new world but won't if not fixed.

Thanks
(03-12-2015 07:18 PM)krabukarbone Wrote:  Hi.

You have a problem with GDI and NOD. I am in Lume2 wiht high level of offence (63). And to take a camp of 63, after 15 minutes of testing, if I have luck, I can use 11 hours RT.

But with NOD, with minimal arrangement i can use 3 to 5 hour. If I stay 15 minutes to test i can make arround 2 hour RT

THIS IS VERY BAD SITUATION. You can check that on all worlds, in late game all players with NOD had a lot of RP and have 2 bases in fron of GDI.

You must change RT used for GDI else, all players will play with NOD and only noobs will be with GDI.

THIS IS NOT FAIR!

I have noticed this as well. I have a level 62+ Offense and when I watch the NOD reports it makes me sick how little RT is spent compared to me (GDI)
(This post was last modified: 08-12-2015 04:14 PM by BobConrad.)
08-12-2015 04:09 PM
 Search   Quote 
Crazydew Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: May 2014
Post: #23
RE: 15.4 Patchnotes
There is already a thread that covers this topic: http://forum.alliances.commandandconquer...?tid=46482

(08-12-2015 04:09 PM)BobConrad Wrote:  Is the TAC 3 battle simulator now not working.

Please advise if 15.4 renders it it useless.

Ready to start a new world but won't if not fixed.

Thanks
(03-12-2015 07:18 PM)krabukarbone Wrote:  Hi.

You have a problem with GDI and NOD. I am in Lume2 wiht high level of offence (63). And to take a camp of 63, after 15 minutes of testing, if I have luck, I can use 11 hours RT.

But with NOD, with minimal arrangement i can use 3 to 5 hour. If I stay 15 minutes to test i can make arround 2 hour RT

THIS IS VERY BAD SITUATION. You can check that on all worlds, in late game all players with NOD had a lot of RP and have 2 bases in fron of GDI.

You must change RT used for GDI else, all players will play with NOD and only noobs will be with GDI.

THIS IS NOT FAIR!

I have noticed this as well. I have a level 62+ Offense and when I watch the NOD reports it makes me sick how little RT is spent compared to me (GDI)
08-12-2015 04:20 PM
 Search   Quote 
c0d3p03t Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Nov 2013
Post: #24
RE: 15.4 Patchnotes
I honestly cannot believe how badly they screw up the game every time they 'update.'

Too bad really, the game will die because veteran players are just getting tired of the screw-ups from EA. I really try to give EA the benefit of the doubt, but the game is not playable without the battle sims and every update lately has broken the battle sim.

I spend a lot of money on this game and I am just about fed up. I guess I will be looking for a game elsewhere.
08-12-2015 04:34 PM
 Search   Quote 
Gefdasm Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Mar 2014
Post: #25
RE: 15.4 Patchnotes
I have to agree, every update causes major problems, we lose days/weeks trying to get over each update, what is the point?

I cannot even scroll the bases anymore for attack planning, this is crap!
(This post was last modified: 08-12-2015 05:05 PM by Gefdasm.)
08-12-2015 04:58 PM
 Search   Quote 
TyReX_KC Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Nov 2014
Post: #26
RE: 15.4 Patchnotes
It was too good to be true.

After the 15.3 disaster I managed to fix things, and now I have to start all over again.

The developement team knew 15.4 would kill TACS. Why isn't this info in the release notes ?
EA lost a lot of money here. If it was in the release notes I would have spend funds on rt and cp capacity, awaiting the cncscripts.com dude to update TACS. My guess a lot of players would do the same.
Or maybe I misread this post from rhiordd completely.

"We notified the combat simulator in advance, it should not take long. Anyhow, no guarantee on scripts ever."

http://prntscr.com/9bsduf
(This post was last modified: 08-12-2015 05:24 PM by TyReX_KC.)
08-12-2015 05:14 PM
 Search   Quote 
ensign1 Offline
Junior Member
**

Posts: 21
Joined: Nov 2012
Post: #27
RE: 15.4 Patchnotes
Sim dead. Are they kidding? What idiots in there decided to kill the sims? SURELY they tested it, so I have to assume it was deliberate.
08-12-2015 05:25 PM
 Search   Quote 
tristis10 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Nov 2014
Post: #28
RE: 15.4 Patchnotes
This just sucks, no combat simulator is working anymore on several worlds after the last update. Oeps they did it again.
Was this deliberately or a mistake. if it was a mistake, fix it please, If it was on purpose, then it sucks.
08-12-2015 05:37 PM
 Search   Quote 
RedAlertIIII Offline
Junior Member
**

Posts: 22
Joined: Apr 2013
Post: #29
RE: 15.4 Patchnotes
Game is unplayable in its current state. As devs have pointed out, there is no guarantee of scripts, ever but you have to realize the limited success of this game is due to battle sims and other add-ons. There is no game without battle sim....
08-12-2015 05:41 PM
 Search   Quote 
AXCELERIE Offline
Junior Member
**

Posts: 14
Joined: May 2013
Post: #30
RE: 15.4 Patchnotes
Even in world 105 is TACS fucked dos not work and i made a print screen of it so you can see what i see,
and what I see now is that TACS script now runs together with script's of you.
It's so mess up now that it is impossible to play so next time you want to upgrade the game, make sure it works fine with other script's.
And why the hell do you guy's need to upgrade the game in such way it mess up the hole game
08-12-2015 05:43 PM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)