Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tiberium Alliances Battle Simulator V2
Author Message
jzdghefdjh Offline
Scripter
***

Posts: 108
Joined: Jun 2012
Post: #31
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(22-09-2014 10:40 AM)N003TASTIC Wrote:  You need me to copy and paste the webserver URL here?

Yes! because W100 is a new Server and I don't know if it uses a new domain or something. I'm only playing on some older servers. And i did not know anyone who is playing on W100.

Greetings Eistee

Tiberium Alliances Battle Simulator V2: Homepage - Facebook
22-09-2014 08:47 PM
 Visit this user's website   Search   Quote 
N003TASTIC Offline
Member
***

Posts: 113
Joined: Feb 2014
Post: #32
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(22-09-2014 08:47 PM)jzdghefdjh Wrote:  
(22-09-2014 10:40 AM)N003TASTIC Wrote:  You need me to copy and paste the webserver URL here?

Yes! because W100 is a new Server and I don't know if it uses a new domain or something. I'm only playing on some older servers. And i did not know anyone who is playing on W100.

Greetings Eistee

Sure thing here is the server address
https://prodgame17.alliances.commandandc...ndex.aspx#
World 90 and 98 both uses same server as well

I will give it a try on w31.

Regards
NOO3
22-09-2014 10:10 PM
 Search   Quote 
DR01D Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Oct 2012
Post: #33
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
Too bad you decided to obfuscate this script, especially when it contains ideas, icons (and most likely methods) from other collaborative scripts.

A wise man once Wrote:... I do not believe in the idea of copyright or patent laws as I believe it only hinders technological progress. As such it is what you can make of it with the resources already available.

While I have carried the torch thus far on this script, it is time for new torchbearers to continue its journey. I wish you all the best.

Peluski

I look forward to the day that a readable version is available, so that I may verify with my own eyes that it does nothing malicious.

Good day.
29-09-2014 05:40 AM
 Search   Quote 
jzdghefdjh Offline
Scripter
***

Posts: 108
Joined: Jun 2012
Post: #34
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
NOO3 I asked some people. There is no Problem on W100. Simulator works fine. So this must be an issue with your Firefox.

Tiberium Alliances Battle Simulator V2: Homepage - Facebook
02-10-2014 05:03 PM
 Visit this user's website   Search   Quote 
born2do Offline
Member
***

Posts: 128
Joined: May 2012
Post: #35
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(13-05-2014 04:22 AM)KRS_LAN Wrote:  
(12-05-2014 10:01 PM)jzdghefdjh Wrote:  - KRSL: i think he is inactive. 2nd i had some trouble with him some time ago. I never talked to him. but @ the moment we have a team of programmers and testers so i think all is fine Wink

I'm not inactive. I just stopped releasing updates publicly because everyone steals the code.
I have a boatload of new features already implemented, but until I can find a way to protect the code they will remain private.

KRS:
Thank you for all your hard work. You and WildKatana made huge impact in this game. Dont worry about script stealing. Without haters you wont be able to improve your scripts. Keep up the good work and stay calm my friend!
Cheers 2 u
(This post was last modified: 08-10-2014 03:30 AM by born2do.)
08-10-2014 03:27 AM
 Search   Quote 
inkky02 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Sep 2014
Post: #36
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(23-04-2014 10:37 PM)Zocom7 Wrote:  This new version doesn't work. Please fix the script ASAP and re-release a working one.

Edit: There are responses from the German thread of this same thread. I'm not sure what they are talking about.

mine doesn't work either !! Cannot attack anyone !! UGH ASAP Please using Chrome on worlds 91 and 100
Angry
(This post was last modified: 08-10-2014 04:02 PM by inkky02.)
08-10-2014 04:00 PM
 Search   Quote 
jzdghefdjh Offline
Scripter
***

Posts: 108
Joined: Jun 2012
Post: #37
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(08-10-2014 04:00 PM)inkky02 Wrote:  mine doesn't work either !! Cannot attack anyone !! UGH ASAP Please using Chrome on worlds 91 and 100
Angry

If you can't attack anyone please ask EA. This is only an simulator script. It doesn't change anything of the game functions.

Tiberium Alliances Battle Simulator V2: Homepage - Facebook
09-10-2014 05:24 PM
 Visit this user's website   Search   Quote 
Sharh Offline
Junior Member
**

Posts: 9
Joined: Nov 2013
Post: #38
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
Hello.
"Tiberium Alliances Battle Simulator V2" isn't working for me too.
"WarChiefs - Tiberium Alliances Combat Simulator" or "TACS (Tiberium Alliances Combat Simulator)" work good. But if I change it on "Tiberium Alliances Battle Simulator V2" it doesn't work.
When I open battle-window, I see nothing additional.
I installed it from official web.
Best regards.
13-10-2014 02:52 PM
 Search   Quote 
Bravo69 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Nov 2014
Post: #39
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
Also not working for me.
can you check if (World103) https://prodgame10.alliances.commandandc...index.aspx
is added.
Using firefox with greasemonkey. Not sure if I must install api wrapper as well ?
Both other battle sims is working fine, and yes i have disabled all other scripts before testing. Smile

Thanks for your good work.
Bravo
(This post was last modified: 02-11-2014 07:36 AM by Bravo69.)
02-11-2014 07:33 AM
 Search   Quote 
methuselah Offline
Moderator Supreme
******

Posts: 1,710
Joined: Dec 2011
Post: #40
RE: Tiberium Alliances Battle Simulator V2
(13-05-2014 04:22 AM)KRS_LAN Wrote:  I'm not inactive. I just stopped releasing updates publicly because everyone steals the code.
I have a boatload of new features already implemented, but until I can find a way to protect the code they will remain private.

That really sucks. How hard is it to ask permission and give proper credit?

04-11-2014 03:52 PM
 Search   Quote 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)